Субота, 20.04.2024, 16:42
Вітаю васГість | RSS
Колядує Україна
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · пошук на сайті · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Музикальний редактор партнерів magicscore-maestro » остання версія редактора » Magicscore - 7.0 (Готова до виходу нова версія нотного редактора)
Magicscore - 7.0
sanatorДата: Понеділок, 07.06.2010, 21:55 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Offline
Цього разу розробники нотного редактора вийшли на світовий ринок із структурно новим ПЗ, який порадує спеціалістів у цій галузі новими можливостями і зручностями.
Наприклад, деякі із них:

Додана можливість відтворювати музику з використанням звукових шрифтів sf2 (банків звуків). Що позвоялет значно улушіть відтворення навіть на недорогих звукових картах. Для чого описується пристрій виводу звуку, і при виборі його в якості поточного, програма відтворює партитуру використовуючи задані звукові шрифти:

У доповненні до метроном який можна включити при відтворенні твори долучено додатковий інструмент "Метроном", який можна включити незалежно від відтворення партитури.

Додано транспонування при зміні тональності. Тобто при зміні тональності всі ноти партії, в якій змінюється тональність, транспонується в інший ключ:


Зроблено додавання ударних нот за списком Карти ударних нот на панелі Ноти. Тобто для додавання ударної ноти достатньо вибрати її назву, відповідно до стандарту MIDI, і клікнути в потрібне місце партитури, зовнішній вигляд і положення в стані ноти береться з опису в Карті ударних нот твори:


Долучення Jazz Swing. Це спеціальне відтворення джазових партій, при якому, перша нота подовжується за рахунок другої:

Додана прив'язка гітарних рамок до сторінки. Тобто можливе розміщення гітарних рамок незалежно від стану або наявності станів на сторінці:

Додано фіксоване зміну темпу в описі Терміново. Іншими словами, можна вказати конкретний темп, який буде встановлено при відтворенні, якщо в партитурі зустрінеться даний термін. Зрозуміло ви завжди сможите задати інше значення темпу для терміну в конкретній партитурі:


Додана настройка положення символів щодо нот. При додаванні даних символів до нот програма розміщує символи на певній відстані, ці налаштування дозволяють точно задати величину відступу:


У доповненні до вже наявного експорту в графічні формати BMP, GIF, JPEG, WMF долучено експорт партитури у формат PNG, багато хто вважає цей формат найбільш зручним для публікації ізодраженій в Інтернет:

Детальніше про це на офіційному сайті Magicscore

 
Форум » Музикальний редактор партнерів magicscore-maestro » остання версія редактора » Magicscore - 7.0 (Готова до виходу нова версія нотного редактора)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма Входу
Сайти системи "ДКЗ"

 
SpyLOG
Экстремальный портал VVV.RU Яндекс.Метрика
Статистика
Наше опитування
Чи вважаєте ви корисним проект?
Всього відповідей: 251

Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz